SOM llibreria Etcètera, l'ETCÈTERA, 35 anys!

viatges literaris

HO HAVÍEM DE SOLUCIONAR: UN VIATGE AIXÍ NO SE'NS PODIA TORNAR A PASSAR!

Resulta que l'any 2013 va ser el dos-cents aniversari de la publicació de la gran novel·la de Jane Austen, ORGULL I PREJUDICI. I que per commemorar la data es van organitzar centenars d'activitats a tota Anglaterra, amb exposicions, conferències i viatges pels llocs que ella va estimar: a Chawton, on va viure i corregir SENTIT I SENSIBILITAT; a la seva casa de Bath, o va viure i on va gestar els seus grans llibres; al Jane Austen Center, amb vestuari i manuscrits de la nostra autora; a Hampshire on va néixer, a la catedral de Winchester on va ser enterrada. Se'ns va passar, i vam decidir que no que mai més ens perdríem una fita així.

I quan ens van oferir el servei VIATGES LITERARIS vam dir SÍ: és una iniciativa per a un públic diferent del de sol i platja, per un públic lector i exigent, per a qui la literatura, els llibres i els autors són un estímul a l'hora de viatjar: els espectaculars escenaris de Harry Potter, la Barcelona de Ruiz Zafon, París i Florència de Dan Brown o la ciutat de Seattle en versió "Ombres de Gray".

Com diu l'eslògan: "Qui no ha sentit el desig de conèixer l'atmosfera i els paratges fotografiats per les lletres d'un escriptor? Quantes decisions de viatges i de turisme no s'han decidit per la lectura d'un llibre? Qui ni s'il·lusiona amb una ciutat per la descripció llegida en un llibre?"

En resum, una experiència viatgera amb els autors que més t'estimes. Un viatge pensat... per a tu? I SI VOLEU SABER COM COMENÇA TOT, NOMÉS CAL QUE FEU CLIC AQUÍ: